Paris Saint Germain tweede uitshirt voor het seizoen 2022-23

Nike heeft samen met de Franse club Paris Saint-Germain het nieuwe tweede uitshirt van het team voor het seizoen 2022-23 gelanceerd, dat het mannenteam voor het eerst zal dragen in de Ligue 1-wedstrijd tegen Stade Brestois 29 op 10 september.

Het tweede uit tenue van Paris Saint-Germain is gebaseerd op een van de meest iconische shirtontwerpen van de club. Het witte shirt heeft een brede blauwe streep in het midden en smalle rode strepen aan de zijkanten.

Het Nike shirt is op een duurzame manier geproduceerd, met zowel de spelers- als de fanversie van 100% gerecyclede polyester stof, die is gemaakt van gerecyclede plastic flessen. De plastic flessen worden verzameld, schoongemaakt en omgesmolten tot kwaliteitsgaren als onderdeel van Nike’s ‘Move To Zero’ streven naar duurzaamheid.

Naast het tweede uitshirt wordt een hele trainings- en lifestylecollectie gelanceerd, bestaande uit 50 stuks, waaronder verschillende hoodies, T-shirts en pullovers met de slogan “We are Paris”, evenals een kort jack in “verzadigde neutrale ” gekleurde korte jasjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *