PSV Eindhoven uitshirt 2023 24

Met nog precies 110 dagen te gaan tot de 110e verjaardag van de club, heeft wereldwijd sportmerk PUMA de handen ineengeslagen met de Nederlandse Eredivisie rivalen PSV Eindhoven om hun nieuwe uitshirt voor het seizoen 2023-24 te onthullen. Het shirt is de PSV 110th Anniversary alternate.

Het psv shirt 2024 heeft een champagnekleurige basis, wat het een klassieke uitstraling geeft. Bourgondische en marineblauwe biezen op de kraag en manchetten versterken de stijl, met het PUMA-logo in goud als finishing touch.

De Player’s Edition is voorzien van ULTRAWEAVE, PUMA’s lichtste prestatiestof ooit, en dryCELL wicking technologie, een lichtgewicht stof met viervoudige stretch (waarbij spandex en elastaan aan het garen zijn toegevoegd om de stof zowel in de schering- als in de inslagrichting te laten rekken) die aanzienlijk lichter is, waardoor spelers en teams sneller, dynamischer en atletischer op het veld kunnen spelen; Het Fan Edition shirt is gemaakt van 100% gerecycled polyester met de klassieke dryCELL wicking technologie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *